Chinees Indisch Restaurant Bascule
Startpagina Over Bascule ... De Menukaart Onze Afhaalmenu's Nieuw !!! Wokken !
Als ťťn van de eersten introduceerden wij in het jaar 2004 het concept Wokrestaurant in BelgiŽ. Maar wat is wokken nu eigenlijk?

Wokken (of anders gezegd roerbakken) is een razendsnelle, gezonde kooktechniek voor alle mogelijke ingrediŽnten en gerechten. Van groenten, fruit, vlees en kip tot vis en garnalen. Wokken doe je in een heel hete wok (een pan met een bolle bodem). Voor wokken wordt olie gebruikt die heel heet kan worden, waarin kleingesneden ingrediŽnten snel, al roerende (omscheppende) worden gebakken. De bereidingstijd is daardoor kort en zo blijven vitamines, geur, smaak, structuur en kleur optimaal bewaard.


En nu kan je dus bij ons ook komen wokken:

Aan ons sfeervol en met zorg samengesteld buffet, begint uw ontdekkingstocht door de Oosterse eetculturen. U kunt hier de ingrediŽnten voor uw menu samenstellen waarbij u niet gebonden bent aan ťťn keuken. Na het samenstellen van de ingrediŽnten wordt de maaltijd onder uw toeziend oog door onze ervaren koks bereid. U mag er zelf een saus bij kiezen. Verser en spectaculairder kunt u niet genieten van de Oosterse keuken. U kan eten gaan bijhalen zo vaak u wil.


Vrijdag, zaterdag en zondag (zondag op reservatie!)

Klik hier voor prijzen tijdens Kerst en Nieuwjaar


WOKKEN

€25 incl. dranken en aangepaste wijnen (behalve likeuren)

Keuze uit:
Soepen -  Tiepan Yaki - Warm buffet - Groentenbuffet - Vis en vlees - Nagerechtenbuffet


SPECIAAL op vrijdagavond:

WOKMENU aan €23

incl. dranken en aangepaste wijnen (behalve likeuren)Openingsuren Routeplanning Contacteer Ons